Geneeskrachtige edelstenen.

De mens gebruikt al sinds de oertijd de geneeskracht van de edelstenen en mineralen. Om zo'n steen op een makkelijke manier bij de hand te houden, leerden ze er sieraden van te maken.  In de 18de en 19de eeuw vond men het leuk om  edelstenen sieraden te maken, waarin iemands initialen of voornaam waren verwerkt. Men had een stenenalfabet verzonnen, waarvan de eerste letter van de steen gelijk was aan een letter uit de naam. Dus als je Marjan heette, zette men een Malachiet, een Amethist, een Robijn, een Jaspis, nog een Amethist en een Nefriet facetgeslepen naast elkaar, gezet in een ring, broche of hanger.

Op deze pagina's vindt u alle informatie die wij kunnen verzamelen
over de (half)edelstenen.

Wist u dat Aquamarijn verkleurt als er sprake is van oneerlijkheid en onrechtvaardigheid? Ametrien is een natuurlijke combinatie van Amethist en Citrien. En de mooiste Amethist wordt gevonden in Uruguay. Ons boekwerk is nog lang niet compleet, maar wat we erover weten, willen we graag met u delen. Mocht u nog aanvullende informatie hebben, stuur ons een berichtje.

Lieve mensen, even een waarschuwing. Hoewel een elixer met edelstenen heilzaam kan werken, zijn er een heleboel stenen die je hier beter niet voor kunt gebruiken, omdat er stoffen in zitten die giftig zijn als je ze binnen krijgt. Stoffen als koper en aluminium, wat in zo'n kleine hoeveelheid geen kwaad kan op de huid e.d., maar wat niet in direct contact mag komen met het water dat je drinkt. Voorzichtig dus..Zoek de stenen op die je wilt gebruiken.  Van de stenen waarvan we het weten staat het onderaan de betreffende pagina.

 

Edelstenen en mineralen nemen nooit de plaats in van medisch personeel of medicijnen. Ondanks de magische en helende werking kunnen deze nooit een dokter vervangen. We wijzen u erop om bij gezondheidsproblemen altijd eerst uw huisarts te raadplegen. 

*Áltijd de beste kwaliteit

*Desgewenst advies op maat

*100% niet goed geld terug garantie

*Geen verzendkosten als u boven €50,-- bestelt (voor bestellingen binnen Nederland)

 

 

Wilt u advies of heeft u meer informatie nodig?


Stuur uw vraag naar info@be-liza.nl. 
Of bel 06-382 477 31.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Be-Liza Edelstenen en Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel