Amazez is een zeldzame vorm van Azeztuliet, ontdekt in 2012 in Madagascar en is een combinatie van Amethist en Azeztuliet. Amazez bezit de hoogste vibratie van alle Amethist soorten.

De pure kracht van Amazez, gecombineerd met zijn zuiverende eigenschappen, maken het een ideale steen om te gebruiken bij het opruimen van alle soorten negativiteit. Of het nu onbewuste negatieve ervaringen uit vorige levens of dit leven zijn, of negatieve energie en|of entiteiten die we oppikken, Amazez -gebruikt met een duidelijke intentie- elimineert het uit ons systeem en houdt het duistere op afstand.  Amazez brengt licht in alle chakra’s en subtiele energielichamen.

Amazez is een ideale therapeutische steen voor gevorderden. Met zijn krachtige en zuiverende energieën schijnt het zijn licht ook op de zogenaamde grijze gebieden van de aura en wakkert de kracht van de Goddelijke Blauwdruk aan. Het creëert daarmee een perfecte basis om zichzelf te herstellen op het subtiele lichaamlijke niveau, wat leidt tot de manifestatie van heelheid en welzijn op alle andere niveaus. Amazez is krachtig genoeg om te worden gebruikt als een instrument voor 'etherisch chirurgie', waardoor alle vormen van negativiteit als aanhechtingen, negatieve gedachtepatronen en entiteiten worden verwijderd. Alsook de onbewuste negatieve stukken uit vorige levens. Amazez maakt bewuste interactie met hogere wezens op vele geestelijke gebieden mogelijk. De Azez engelen hadden de vondst van deze bijzonder Azeztulieten al voorspeld. De engelen, en zelfs de Azez zelf, kan degene die is gezuiverd door deze steen gemakkelijker benaderen. Amazez is een uitstekende steen voor reizen buiten het lichaam, doordat het je vibratie hoog genoeg maakt om het lichaam te overstijgen en tegelijkertijd het te beschermen tegen negatieve invloeden. Het kan worden gebruikt in sjamanistische reizen, vooral naar de Hoogste Wereld.

Amazez activeert krachtig het 'Mond van God' chakra, dat zich bevindt op de top van de wervelkolom aan de achterkant van het hoofd. Dit is een zeer belangrijk punt op het lichaam energie, en is de bron van veel mystieke ervaringen. Dit deel van onze hersenen, ook wel het 'reptielenbrein' genoemd, is onze oudste hersenstructuur en is het portaal van de verrezen kundalini. Het wordt de 'mond van God' genoemd omdat de adem van God via dit portaal ons lichaam instroomt, waardoor we, als de omstandigheden goed zijn, we verlichtiging kunnen bereiken. Amazez kan ons helpen ons sluimerende licht helpen doen ontwaken en ons helpen dit kanaal te openen. Gebruik voor dit doel 2 kristallen; een voor op het Derde Oog en een voor op het “Mond van God” chakra.

Amazez kan zonder problemen als elixer gebruikt worden.

 • Doorboorde hanger van Amazez
  Doorboorde hanger van Amazez

  Amazez is een zeldzame vorm van Azeztuliet, ontdekt in 2012 in Madagascar en is een combinatie van Amethist en Azeztuliet. Amazez bezit de hoogste vibratie van alle Amethist soorten. De pure kracht van Amazez, gecombineerd met…

  € 19,00
 • Amazez bol 30mm.
  Amazez bol 30mm.

  Afm: 30mm. doorsnede
  Ca. 42gr.Pakketpost.
  We hebben er meerdere. Wilt u zelf een keuze kunnen maken, laat het ons weten bij uw bestelling, dan sturen wij u een foto met de 30mm. bollen die wij hebben.

 • Amazez bol 42 mm.
  Amazez bol 42 mm.

  Afm: 42 mm. doorsnede.
  Ca. 94gr.Pakketpost

  Wilt u zelf een keuze kunnen maken, laat het ons weten bij uw bestelling. Dan sturen we u een foto van de 40mm. bollen die wij hebben.

 • Bol van Amazez 42 mm.
  Bol van Amazez 42 mm.

  De laatste!

  Afm: 42mm.
  Ca. 94gr.
  PakketpostWilt u zelf een keuze maken, laat het ons weten bij uw bestelling. Dan sturen we u een foto van de 42 mm. bollen die wij hebben.

 • Handsteen van Amazez 120 gr.
  Handsteen van Amazez 120 gr.

  Afm: 51mm x 39mm x 40mm.
  120 gr.

 • Amazez handsteen 250 gr.
  Amazez handsteen 250 gr.

  Afm: 8cm x 5cm x 4cm.
  Ca. 250gr.
  Wij hebben meer mooie grote handstenen van Amazez. Mail ons voor een foto.

 • Handsteen van Amazez 320 gr.
  Handsteen van Amazez 320 gr.

  Afm: 70mm x 56mm x 50mm.
  320 gr.

 • Bol van Amazez 50 mm.
  Bol van Amazez 50 mm.

  Afm: 50 mm.
  172 gr.
  Pakketpost

*Áltijd de beste kwaliteit

*Desgewenst advies op maat

*100% niet goed geld terug garantie

*Geen verzendkosten als u boven €50,-- bestelt (voor bestellingen binnen Nederland)

 

 

Wilt u advies of heeft u meer informatie nodig?


Stuur uw vraag naar info@be-liza.nl. 
Of bel 06-382 477 31.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Be-Liza Edelstenen en Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel