Er zijn veel  misverstanden over het reinigen van onze stenen. En hoewel niet alle stenen op dezelfde wijze gereinigd kunnen worden, zijn hier een paar tips die je voor alle stenen veilig kunt gebruiken. Wil je informatie over specifieke stenen, stuur dan even een berichtje. 

Een steen gaat altijd een wisselwerking aan met onze eigen energie, daarom werkt het ook. Een steen die alleen maar geeft, zal op den duur dof worden, gaan barsten of breken. Daarom is het verstandig om zo nu en dan (en gebruik daarbij vooral je eigen gevoel) de steen te ontdoen van de energie die het van jou en jouw omgeving oppikt. Dit geldt overigens niet voor alle stenen; sommige stenen hebben een zelfreinigend vermogen doordat ze de energie niet absorberen. 

Verreweg de meeste stenen worden diep in de aarde, verstoken van elk zonnestraaltje (hoe klein ook), gevonden. Zonlicht laadt stenen niet op. De meeste stenen kunnen er zelfs niet tegen. Aard van het beestje…

Je kunt de steen op een stukje Bergkristal leggen. Bergkristal reinigt en kristalliseert de negatieve energie uit. Je kunt stenen een minuutje onder stromend water houden. Koud water wel te verstaan, dat heeft een andere energie dan warm water. En laten we wel wezen, een steen is van oorsprong kou gewend. De enige reden om een steen te verwarmen is als je de steen gebruikt voor healing direkt op het lichaam. En dan is een warme steen prettiger voor degene die de healing ondergaat.

Een steen in de volle maan, maar dan wel buiten. Niet achter glas, want dan kun je ze net zo goed in de kast laten liggen. Beschermd tegen de regen, want niet alle stenen kunnen water waarderen. Het heeft de volle maan én de energie die dat met zich mee brengt nodig. Er is wel degelijk  een verschil tussen binnen en buiten qua energie.

Een steen begraven doe je niet zolang hij niet gereinigd is. Omdat je dan alle negatieve energie aan Moeder Aarde geeft. En die heeft al genoeg te verduren…Een gereinigde steen kan zeer helend werken voor de aarde. Of je kunt een gereinigde steen doorgeven, weer iemand anders blij mee maken. 

*Áltijd de beste kwaliteit

*Desgewenst advies op maat

*100% niet goed geld terug garantie

*Geen verzendkosten als u boven €50,-- bestelt (voor bestellingen binnen Nederland)

 

 

Wilt u advies of heeft u meer informatie nodig?


Stuur uw vraag naar info@be-liza.nl. 
Of bel 06-382 477 31.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Be-Liza Edelstenen en Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel