Werkt dat nou écht, zo'n steen?

Dat is de vraag die wij heel vaak krijgen. Het antwoord luidt volmondig JA! Zoals alles in de natuur zijn uitwerking heeft op ons Zijn, ons Wezen. Een boom of berg werkt ook…alleen is dat wat lastig om bij ons te hebben. In de kern zijn we gelijk en resoneert onze kern met die van de boom, de berg en de steen.

Als we een klap op onze hoofd (of een schop tegen ons been, of een klap op onze vingers, etc. etc.) krijgen en ons hoofd doet zeer, dan weten we waarom ons hoofd zich zo voelt. Maar komt die hoofdpijn na 10 jaar weer terug, maar nu chronisch, dan denken we allang niet meer aan het moment dat we er een klap op hebben gekregen. En toch is dat dan een gebeurtenis geweest die een trauma heeft achtergelaten en nog steeds niet begrijpt waarom die klap nodig was.

Er zijn minstens honderd soorten hoofd- en buikpijn en even zoveel stenen die ons ondersteunen in het oplossen ervan. Wat zit er onder onze pijn, wat is het wat die pijn veroorzaakt? Ook de wetenschap is tot de conclusie gekomen dat onze psyche een belangrijke rol speelt in onze lichamelijke welzijn. Het meeste ongemak begint letterlijk tussen de oren. Dat maakt het niet minder echt; we voelen de pijn echt wel en we hebben echt wel een lichamelijk probleem. Dus gaan we naar de dokter die ons iets voorschrijft en daarmee wordt het lichamelijke deel (meestal) opgelost. Maar de oorzaak blijft….en de klacht komt terug of vindt een andere plek om ons duidelijk te maken dat er nog iets aandacht vraagt. Het hoeft niet groot te zijn en een trauma hoeft geen drama te zijn (gelukkig), maar behoeft wel heling. Een lichamelijke klacht heeft altijd twee aspecten: het lichamelijke en zijn geestelijke tegenhanger. Voor het lichamelijke ga je naar de dokter en laat je diagnose stellen en voor het geestelijke deel pak je een steen. En heling van een trauma betekent gelijkertijd groei, emotioneel en spiritueel. Wil je de diepere achtergrond van jouw pijn weten? Laat een berichtje achter of beter nog; kom langs in Opmeer. 

Margareth Brand

*Áltijd de beste kwaliteit

*Desgewenst advies op maat

*100% niet goed geld terug garantie

*Geen verzendkosten als u boven €50,-- bestelt (voor bestellingen binnen Nederland)

 

 

Wilt u advies of heeft u meer informatie nodig?


Stuur uw vraag naar info@be-liza.nl. 
Of bel 06-382 477 31.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Be-Liza Edelstenen en Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel