Algemene Voorwaarden van Be-Liza Edelstenen en Mineralen.

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die tot stand komen tussen Be-Liza Edelstenen en Mineralen en consumenten, ongeacht het gebruikte communicatiemiddel. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Be-Liza Edelstenen en Mineralen.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan en geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Be-Liza Edelstenen en Mineralen behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen.
1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Be-Liza Edelstenen en Mineralen erkend.
1.4 Be-Liza Edelstenen en Mineralen garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Levering
2.1 Levering vindt plaats na betaling en zolang de voorraad strekt.
2.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal Be-Liza Edelstenen en Mineralen bestellingen tenminste binnen 5 dagen na betaling uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 dag na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

3. Prijzen.
3.1 Alle prijzen in de webwinkel zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.2 Alle prijzen in de webwinkel zijn in EURO`s en inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten.
3.3 De korting voor therapeuten en lichtwerkers geldt dan, wanneer u een persoonlijke code heeft ontvangen van Be-Liza Edelstenen en Mineralen en is niet overdraagbaar.

4. Zichttermijn / herroepingsrecht
4.1 Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand , heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 kalenderdagen te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 kalenderdagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij Be-Liza Edelstenen en Mineralen. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Be-Liza Edelstenen en Mineralen er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.
LET OP: Ons atelier heeft geen brievenbus. Terug te zenden artikelen svp naar Spanbroekerweg 67, 1715 GJ Spanbroek.

5. Gegevensbeheer/ privacy
5.1 Indien u een bestelling plaatst bij Be-Liza Edelstenen en Mineralen, worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand. Be-Liza Edelstenen en Mineralen houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
5.2 Be-Liza Edelstenen en Mineralen respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

6. Garantie
6.1 Be-Liza Edelstenen en Mineralen garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid.
6.2 De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer (alvorens over te gaan tot terugzending aan Be-Liza Edelstenen en Mineralen) deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan Be-Liza Edelstenen en Mineralen.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Bestellingen worden goed verpakt verzonden. Be-Liza Edelstenen en Mineralen is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen. Mocht het bestelde onverhoopt beschadigd bij u aankomen, dient u hier Be-Liza Edelstenen en Mineralen direct schriftelijk of telefonisch hiervan op de hoogte te stellen.
7.2 Omdat de artikelen van Be-Liza Edelstenen en Mineralen kleine onderdelen bevatten, zijn deze niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

8. Het kopiëren van afbeeldingen of tekst van www.be-liza.nl
8.1 Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke, vooraf gegeven, schriftelijke toestemming van Be-Liza Edelstenen en Mineralen, afbeeldingen en teksten te kopiëren, te verplaatsen of te bewaren voor welk doel dan ook.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

*Áltijd de beste kwaliteit

*Desgewenst advies op maat

*100% niet goed geld terug garantie

*Geen verzendkosten als u boven €50,-- bestelt (voor bestellingen binnen Nederland)

 

 

Wilt u advies of heeft u meer informatie nodig?


Stuur uw vraag naar info@be-liza.nl. 
Of bel 06-382 477 31.

 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Be-Liza Edelstenen en Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel